hoewerktdit

 

Leuk zijn ze hè? De look-a-like PloesiePoesies! Ik ben er dan ook heel trots op! Maar… hoe werkt het nou eigenlijk? Heel simpel!

Jij stuurt mij een aantal foto’s van de kat of poes in kwestie. Het hoeven geen perfecte foto’s te zijn, als ik alle vlekken en stippen maar zo goed mogelijk kan zien. Het liefst heb ik foto’s waarop de kat of poes op zijn of haar kont zit, maar alle foto’s zijn in principe goed.

Daarna stuur ik je, geheel vrijblijvend uiteraard, een prijsopgave. Op de PRIJSLIJST kun je al een beetje zien hoe duur een look-a-like ongeveer kost; tussen de 55 en 95 euro. Deze prijs is inclusief 21% BTW en inclusief verzendkosten.

Als je akkoord gaat met de prijs, ga ik de PloesiePoesie in elkaar zetten. Ik stuur je tussendoor een work-in-progress foto waarop je eventueel nog dingen kunt aanpassen, zoals bijvoorbeeld een stipje naar links, stipjes naar rechts, streep erbij, streep eraf, die vlek iets groter, die vlek iets kleiner.

workinprogress

Daarna borduur en naai ik alles vast.

Je betaalt de PloesiePoesie pas als-ie klaar is. Na ontvangst van betaling doe ik de PloesiePoesie (in gezellige verpakking) zo snel mogelijk op de post. En… als de PloesiePoesie dan thuis oog in oog staat met zijn origineel, dan maak je mij weer heel blij met een foto van hun ontmoeting!

keptintouch

Dus… mail me voor een vrijblijvende prijsopgave: luna@ploesiepoesie.nl.

groetjesluna