KAT ONTMOET BAASJE NA 16 JAAR

Morgen vindt de emotionele hereniging plaats tussen een Duitse vrouw en haar kat Poldi. De kater heeft 16 jaar lang in de bossen gewoond in de buurt van München, aldus de plaatselijk dierenbescherming. Poldi was sterk vermagerd en te herkennen aan een tatoeage achter het oor, vertelt Eveline Kosenbach van de dierenbescherming, die de eigenares van de kat inlichtte. De eigenaresse dacht haar kat nooit meer terug te zien na zoveel jaar en het is ook uiterst zeldzaam dat een kat nog leeft na zo’n lange verdwijning. Poldi is blij dat hij z’n oude dag mag slijten op een lekkere bank met elke dag een Duitse schnitzel bij het ontbijt!

You may also like...

1 Response

  1. Anke zegt:

    Zeg eens, je houdt ons toch wel op de hoogte hiervan hé! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *