PUSS IN BOOTS (nog een filmposter)

Op geheel illegale wijze heb ik de film ‘Puss in Boots’ al gezien en hij was fantastisch! Ik schreef al eerder dat ik de filmposter zo gaaf vond en dat ik die graag zou willen hebben… Nog geen uur later kreeg ik een berichtje van poezenfan R. dat haar vriend bij een bioscoop werkt en heel erg zijn best gaat doen om de filmposter voor mij te bemachtigen! Hoera! Toen kwam ik er meteen achter dat er meerdere filmposters in omloop zijn… Deze, met de achterkant van Puss in Boots, is ook geweldig!

You may also like...

2 Responses

  1. anneke van der meer zegt:

    Jaloers !!!!

  2. Marloes zegt:

    Mocht je ooit nog een Deluxe PloesiePuss in Boots maken, dan MOET ik die gewoon hebben!!!
    ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *