prijslijstbestelinformatie

prijslijst2014

(klik op de afbeelding voor een grotere versie van de prijslijst)
 

PloesiePoesie’s betalingsgegevens:
Bedrijfsnaam: Maanisch
ABN AMRO: 618849718
Paypal: luna@ploesiepoesie.nl

Voor betalingen vanuit het buitenland
IBAN – NL85ABNANA0618849718
BIC – ABNANL2A

Bestelling & betaling look-a-likes
Look-a-likes maak ik alleen op bestelling… Wanneer je akkoord gaat met de prijsopgave (uiteraard nadat je mij een aantal foto’s van de poes hebt gestuurd) ga ik de PloesiePoesie maken… Pas als de PloesiePoesie klaar is stuur ik je een mailtje met daarin alle betaalgegevens. Je betaalt dus pas nadat je look-a-like PloesiePoesie helemaal af is!

Levertijd look-a-likes
Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat een look-a-like binnen 3 weken op jouw bank ligt! Sommige look-a-likes zijn sneller klaar, sommige iets langzamer, dat ligt aan het type poes. Mocht je een poes extra snel willen hebben, laat het me dan even weten. Je betaalt per internetbankieren (dus per Ideal of Paypal) en daarna heb je 2 – 3 werkdagen na ontvangst van je betaling, je bestelling in huis. Dit geldt voor bestellingen binnen Nederland. Woon je in het buitenland, of wil je dat je bestelling naar het buitenland wordt verstuurd, dan duurt het iets langer, afhankelijk van het land waar ik het pakketje naartoe moet sturen.

Verzending look-a-likes
Alle prijzen op deze site zijn INCLUSIEF verzendkosten via de normale TNT-service. De look-a-likes worden altijd verzekerd verzonden en zijn middels track&trace van TNT terug te vinden, op te sporen en dus te traceren! Dus 100% gegarandeerd bij jou op de mat!

Foutje?
Ik doe mijn uiterste best om alles veilig, compleet en op tijd bij jou thuis te krijgen, maar er kan natuurlijk altijd iets misgaan. Laat het me dan weten, dan kunnen we samen een oplossing vinden! Mail dan naar: luna@ploesiepoesie.nl .