wieisluna

 

Ik ben Luna en ik woon samen met 1 man, 3 katers en… 1 hond (ja, echt!).

In 2006 ben ik gestart met het maken van PloesiePoesies en dat werd een groot succes! De PloesiePoesies hebben in bijna alle Nederlandse kranten en tijdschriften gestaan en ik ben zelfs op de televisie geweest met m’n poezen! Alles begon met een look-a-like PloesiePoesie van mijn kater Bruce Lee, maar ik maakte de afgelopen jaren ook Deluxe PloesiePoesies (in allerlei kleuren) en Retro PloesiePoesies (speciaal voor baby’s), dekentjes, poezenspeeltjes, magneetjes, buttons, spiegeltjes en broches. Het spreekt voor zich dat ik dus een echt kattenvrouwtje ben!

In 2012 werd mijn moeder ernstig ziek, lag een half jaar in het ziekenhuis en had ik geen tijd (en zin) (en energie) meer om PloesiePoesies te maken, omdat ik constant bezig was met mijn zorg(en) voor haar (en mezelf).

Ik heb in de afgelopen jaren natuurlijk niet stil gezeten (en er moest natuurlijk ook geld verdiend worden, want mantelzorgen is uiteraard geen betaalde baan). Zo houd ik sinds 2001 al mijn persoonlijke blog www.maanisch.com bij (tegenwoordig ben ik daar druk aan het ploggen, dus photo-bloggen, met dagelijks een soort fotoverhaal over mijn dag (dus ook veel poezenfoto’s)). Ik heb ook een erotische website: www.climaximaal.nl (daar test ik seksspeeltjes (alles in het nette uiteraard, maar klik toch maar niet op de link als je op je werk zit). Ik heb ook een tijdje geschilderd en die schilderijen heb ik guerilla-style in ziekenhuis Rivierenland in Tiel opgehangen waar iedereen ze mee mocht nemen (als ze ze mooi vonden) (en een donatie op de KWF Kankerstichting werd gewaardeerd) (het resultaat zie je op www.tielsetinten.nl). En… ik heb ook nog een kookblog; www.culunair.nl!

Maar nu, in 2014, dus 8 jaar nadat de eerste PloesiePoesie uit mijn vingers kwam, ga ik weer door, met hernieuwde energie! Mijn moeder is inmiddels thuis en beter (al blijft ze onder strenge controle van de artsen en van mij natuurlijk) en… ik heb inmiddels ook een hond! Dat ik, als 100% kattenvrouwtje, ooit een hond zou hebben en er ook nog eens stapelverliefd op zou worden had ik nooit kunnen bedenken! Het spreekt voor zich dat de katten in huis nog steeds de baas zijn.

De look-a-likes en de Deluxe PloesiePoesies heb ik altijd genummerd, maar doordat alles 2,5 jaar heeft stilgelegen weet ik niet meer precies waar ik ben gebleven. Dus… daarom een nieuw en fris begin bij nummer 1000, want dat getal komt het beste in de richting bij het aantal PloesiesPoesies dat ik heb gemaakt, denk ik.

Heb je een vraag, dan mag je me altijd mailen op luna@ploesiepoesie.nl!

groetjesluna